< >

HaveRytmer

Haverytmer vil skabe et samlings punkt for borgerne i Gjern og omegn ved at stimulere musikkulturen i Gjern i form af arrangementer med levende musik.

Gjern IF - når sport er mere end leg ...

Gjern IF er den lokale idrætsforening for Gjern og omegn. Idrætsforeningen udbyder forskellige sportsgrene og større arrangementer, og har f.eks. egen motionsafdeling.

KFUM spejderne

Som spejder hos KFUM-Spejderne "Egens Æt” får du mulighed for at komme på lejr og få nye venner. Gruppeleder: Susanne Thuesen - telefon: 20 65 95 09.

Gjern Natur

Gjern Natur arbejder lokalt for at pleje, beskytte og give større adgang til naturen i nærområdet.

Golf omgivet af dejlig natur

Søhøjlandet Golf Resort er et smukt Golfcenter. Det består af en 18 hullers mesterskabsbane og en 6 hullers korthulsbane samt centralbeliggende træningsfaciliteter.

 Velkommen til Gjern.

Gjern er en mindre by, med godt socialt sammenhold og med mange forskelligartede foreninger inden for såvel idræt og kultur. Byen er beliggende i det skønne Søhøjland, der er karakteriseret ved en meget varieret og smuk natur. Vi kan tilbyde dig et attraktivt bosted beliggende i kort afstand til bl.a. Århus, Randers, Viborg, Horsens og Silkeborg og med daginstitutioner, skole, kulturcenter og indkøbsmuligheder "lige ved døren". 

Vagn Brostrup Jensen
på vegne af Gjern Lokalråd

Søg på siden