Gjern får nyt medie

gjern.dk bliver en moderne efterfølger til Stafetten

I starten af maj, går gjern.dk for alvor i luften. Det bliver et tidssvarende medie, der kommer til efter Stafetten lukkede. gjern.dk vil kun udkomme elektronisk. Udover at formidle informationer fra foreningerne, vil gjern.dk også bringe nyheder fra Gjern og omegn. Første nummer forventes af udkomme omkring den 10. maj.

Ny byportal for Gjern

Det bliver ikke kun formidling af informationer, der er målet med det nye medie. Det skal være lettere at finde de lokale foreninger og informationer om hvad man kan opleve i Gjern og nærmeste omegn. Det bliver den nye digitale port ind til Gjern.

Søger lokale skribenter

Til at hjælpe med at skrive historier om byen, har gjern.dk brug for lokale skribenter og fotografer, så der kan komme masser af nyheder på siden. Der er ikke de store krav, men til gengæld er det helt frivilligt. Vil du måske være med, så tag fat i Borgerforeningen. Tidsforbruget styrer du selv.