” GJERN KULTUR- OG IDRÆTSCENTER vil aldrig være den samme igen “

Bodyslam Pro Wrestling kommer til Gjern.

Så konkret beskriver Kristian Nielsen, talsmand fra Bodyslam Pro Wrestling nyheden om det spektakulære 60 min lange wrestlingshow, som løber af stablen søndag den 23. Juni 2024 i Gjern Kultur- og Idrætscenter som optakt til dette års Sankt Hans bål i byen. “Vi er superstolte over, at kunne præsentere et så fantastisk show i en mindre by som Gjern. Flere sponsorer har bidraget til dette, ved at støtte op om showet. Så det hele faldt på plads i løbet af foråret” udtaler Kristian Nielsen.

Spektakulære stunts og en masse gak og løjer

Showet byder på frygtløse wrestlere, vilde og spektakulære stunts og en masse sjov og ballade, samt et overdrev af lyd, lys og lasershow. Kristian Nielsen uddyber: “Wrestling er stunt, drama, humor og publikumsinteraktion præcis som intet andet. Vi er så klar til at give den fuld skrue i Gjern Kultur- og Idrætscenter og håber, at rigtig mange festglade børn og voksne vil komme og opleve det børnevenlige actionshow. Wrestling skal opleves live og publikum er en vigtig ingrediens. Vi opfordrer derfor til at publikum råber, hujer, og lever sig ind i de skøre figurer og vanvittige fights der foregår i ringen. Et show – fyldt med fiskerflade, gimmicks, spas, gak og løjer. Gå ikke glip af en fed oplevelse, som du aldrig har set før” smiler Kristian Nielsen, der understreger, at det er et professionelt instrueret show.  “Der er lagt hundredvis af timer i træningslokalet før man står foran et publikum i Gjern.”

Humor, drama og action

Wrestling blander stunt, humor, drama og action til et show der er præcis som intet andet. Oplev BODYSLAM-favoritter såsom det festglade team RandersPagne, Nordens mest perfekte atlet Emilian Lewis, den ungarske lejesoldat Hunyadi Tamás, de grove men sjove Easy Loverz og mange flere i aftenens overdrevne kampe. Hep på dine favoritter, buh af de onde og vær en del af den helt særlige stemning man kun kan opleve til live-wrestling. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Biletter til showet kan købes online på www.bodyslam.dk  Prisen er kr. 100 pr. billet plus gebyr. Meget begrænset antal biletter.